Community.

Ondernemerschap is een heel avontuur met ups en downs. Je omringen door mensen met dezelfde mindset, overtuiging en doelen is key. Ben of was je UGent student-ondernemer / onderzoeker-ondernemer? Of heb je een bepaalde link met UGent-ondernemerschap? Welkom in onze warme DO!-community.

DO! - pitch 1
DO! - ticket geel

We organiseren regelmatig allerhande ambitieuze of ontspannende activiteiten en events binnen onze ondernemende community. Neem zeker een kijkje wat er binnenkort op de planning staat:

Er zijn geen events gevonden

Word lid van onze onmisbare online community. Wissel ervaringen en tips uit of toets kort een idee af. Je kan er ook terecht met al je vragen en adviezen: er is zeker een collega-ondernemer die je verder kan helpen.

DO! - koptelefoon 2

Discord

Maak je eenvoudig lid van onze DO! Discord community. Discord kan je eenvoudig downloaden op je pc of smartphone.

Discord wat? Het platform is heel intuitief en gebruiksvriendelijk. Toch graag wat meer achtergrondinfo? Leer het plaform in een handomdraai beter kennen. 
https://discord.com/

Infinitum

UGent-student of -onderzoeker af? Infinitum, het alumniplatform van UGent, zorgt voor voedingsstof: om je te stimuleren, te connecteren met gelijk- óf andersgestemden, je kritische geest verder aan te scherpen, je carrièrre en de samenleving vooruit te helpen. Elke dag. Registreer je nu en vergeet ook niet meteen de groep Ondernemers Alumni te joinen.

Bij Sarah Parent zit ondernemen in haar bloed. Tijdens haar studies aan de UGent, nam ze contact op met DO!...
Jen Rossey is als onderzoeker aan de UGent bij DO! binnengestapt. Hij bestudeerde samen met zijn onderzoekspartners Bart Jooris, Eli...
Bij Tibbe Verschaffel zit duurzaam leven in het bloed.  Toen hij 14 jaar was, haalde hij na nieuwjaar de kerstbomen...
Andreas de Neve belandde samen met zijn studiegenoten Mikaël Wornoo en Jeroen Van Hautte bij DO! tijdens hun jaaropdracht voor...
Wout Meuleman was al sinds zijn tienerjaren gepassioneerd door bier. In 2016 startte hij samen met Miel Bonduelle en Kasper...
Toen Arne Bassez in 2014 zijn thesis moest schrijven, wou hij meer dan een werkstuk dat toch maar in de...

Ondernemerschap is een heel avontuur met ups en downs. Je omringen door mensen met dezelfde mindset, overtuiging en doelen is key. Ben of was je UGent student-ondernemer / onderzoeker-ondernemer? Of heb je een bepaalde link met UGent-ondernemerschap? Welkom in onze warme DO!-community.

DO! - puzzel

Gentrepreneur is de verbindende organisatie die ondernemende jongeren, en meer specifiek studenten, in Gentinspireert en informeert. Wil je ondernemender in het leven staan? Gentrepreneur heeft wat je nodig hebt: info, een netwerk, expertise. Hun inspirerende verhalen en events lokken uit je kot. Leer ook The Company kennen waar je als ondernemer kan groeien. Kies wat jij wil, zonder drempels. https://www.gentrepreneur.gent/

Ondernemend talent uit het onderwijs laten doorstromen naar een succesvol parcours bij DO? Daarvoor kan je rekenen op onze DO!-Talent Scouts. Zij detecteren ondernemende studenten in hun lessen en linken ze met DO!

Wil jij ook deel uitmaken van onze hechte community van Talent Scouts en als eerste op de hoogte blijven van onze ondernemende onderwijswerking? Neem dan snel contact op. 

Er zijn voorlopig geen talent scouts gevonden.

Een vlotte expeditie dankzij onze geweldige sponsors

Speciale dank ook aan onze gouden en zilveren partners

DO! - techtransfer
De centrale interfacedienst UGent TechTransfer en de decentrale Business Development Centers ondersteunen onderzoekers bij het ontwikkelen van baanbrekende wetenschap om innovaties op de markt te brengen.
DO! - comate
Our engineers and designers invent and develop high-tech, mechatronic, mechanical or electronic products and machinery. Our goal is to make your hardware device a success in the market.
DO! - doctoral schools
Five Doctoral Schools support doctoral students during their research training at Ghent University: Arts, Humanities and Law; Social and Behavioural Sciences; Natural Sciences; (Bioscience) Engineering; and Life Sciences and Medicine.