Coaching & advies

Coaching bij DO!

Ben je UGent student of onderzoeker en heb je een ondernemend idee? Ondernemerschap is nog nieuw voor je en je kan wel wat hulp gebruiken bij hoe het nu verder gaat? Of je hebt al een business maar wil graag advies en coaching van een expert om verder te groeien?

Tom, onze Entrepreneurship Growth Coach, staat met al zijn eigen ondernemingservaring voor je klaar met zijn wijze raad. Klein of groot idee: twijfel niet, Tom helpt je met veel plezier de juiste richting uit. Boek een coaching bij hem wanneer het jou past.

DO! - cursor 3

Heb je een heel concrete of algemene vraag? Neem eerst hier een kijkje. 

Advies Gentrepreneur Experts in the House

Gentrepreneur organiseert voor Gentse studenten en onderzoekers tot 25 jaar tweewekelijks ‘Experts in the House’. Daar verzamelen ze een aantal experten die rond bepaalde topics gratis te boeken zijn. De experten en dus ook de topics variëren naargelang de week. Zo kan je je bijvoorbeeld aan boekhoudkundig, juridisch of marketing-advies verwachten. 

Gentrepreneur The Company

The Company by Gentrepreneur is een studentencoöperatie opgericht door Gentrepreneur, Arteveldehogeschool, HOGENT en de Universiteit Gent. Dat betekent dat je als student van een van die onderwijsinstellingen lid kan worden van The Company door 1 aandeel te kopen (250 euro) en als je marktklaar bent, dat wil zeggen kan beginnen met verkopen. Wij begeleiden je bij The Company bij je eerste stappen op de markt en bieden je enkele financiële, administratieve en andere voordelen om je goed op weg te zetten. Eens je op eigen benen kan staan (aka zelfstandig inkomsten kan verwerven), stap je weer uit The Company.

Coaching bij Start@K

Ben je UGent-student of onderzoeker aan Campus Kortrijk? Heb je een pril of uitgewerkt ondernemend idee? Dan kan je bij Start@K-coach Ellen terecht voor een Kortrijkse coachingsessie. Reserveer hier je plekje.

Binnenkort op het programma

Experts in the House
22/12/21
Experts in the House
22/12/21