Coworking.

The Foundry

Ken je de thuis van DO!, The Foundry, al? Het is dé place-to-be aan UGent voor alles wat met ondernemerschap te maken heeft. Er vinden allerlei evenementen en vakken rond ondernemerschap plaats en je kan er op coaching komen bij DO!
Werk in de coworking aan je ondernemend idee en ontmoet er andere ondernemende zielen. We hebben verschillende ruimtes waar je een werkplek kan vinden. Als we open zijn, ben je vrij om ergens een plaatsje te kiezen.

DO! - serre

Word een vaste bewoner

Wil je vaak in The Foundry komen werken of vergaderen en ben je student-ondernemer? Dan kan je een badge bekomen zodat je ook buiten de kantooruren in The Foundy binnen kan (op weekdagen tussen 8 en 22 uur, niet op dagen dat UGent gesloten is en in het weekend).

Je kan een badge aanvragen door een mailtje te sturen naar do@ugent.be

Faciliteiten

In The Foundry zijn er een aantal faciliteiten aanwezig waar je gebruik van kan maken.

In de meeting room kan je met max 6 personen vergaderen. Er is een TV met HDMI aansluiting aanwezig, net als een conference telefoon en flipchart.

De leszaal wordt gebruikt voor lessen, lezingen of kleine evenementen. Ze wordt in eerste instantie gebruikt binnen UGent en is te reserveren via het centauro boekingssysteem (Campus Rommelaere – Dienstgebouw A/E/D – Leszaal 0.1).
Wil je als student-ondernemer beroep doen op het lokaal dan neem je contact op met DO!. Wij maken een reservering voor jou.

In ons makerslab kan je allerlei dingen maken. Je vindt er de meest voor de hand liggende materialen zoals schroevendraaiers, lijmpistool en cuttermessen. Daarnaast is er ook een snijplotter, heat press en button machine aanwezig, waarmee je bijvoorbeeld zelf T-shirt of ander textiel kan personaliseren en magnetische buttons of buttons met pin kan maken.

De toestellen kunnen gratis gebruikt worden, de materialen betaal je aan aankoopprijs. Het makerslab is enkel toegankelijk onder begeleiding om de veiligheid te garanderen. Neem contact op met DO! als je graag eens een kijkje neemt of iets wil realiseren.

Locatie & toegang

The Foundry heeft geen vaste openingsuren en is enkel vrij toegankelijk als er iemand van het team van DO! aanwezig is, of als er activiteiten doorgaan. Meestal is er iemand aanwezig tussen 9 en 5, zeker tijdens het academiejaar.

Breng een virtueel bezoek

Steve neemt je mee doorheen The Foundry.