Onderwijs.

Keuzevakken

De leerlijn Ondernemen bevat 5 keuzevakken die je kunnen voorbereiden op je carrière als ondernemer en waarbij Durf Ondernemen actief betrokken is. Deze vakken kunnen opgenomen worden door alle UGent studenten met een keuzemogelijkheid. Indien je geen keuzemogelijkheid hebt is het ook mogelijk deze vakken toe te voegen aan je curriculum door meer dan 60 studiepunten op te nemen. De vakken kunnen opgenomen worden in elke mogelijke volgorde en hoeven niet allemaal gevolgd te worden.

DO! - onderwijs

Welk vak kies ik?

Durf Ondernemen (Engelstalig) helpt je om een grondige markt- en financiële analyse te maken. Dit kan zowel voor je eigen idee als voor het idee van iemand anders.

Durf Starten (Engelstalig) leert je om Lean Startup gewijs met je early adopters te gaan praten en je business model te valideren in de markt.

Cocreatie is een design-methode die mensen met verschillende achtergronden samenbrengt om in team een oplossing te bedenken voor een probleem. De kennis die voortkomt uit hun diverse achtergronden wordt gecombineerd en geïntegreerd in 1 oplossing.

Doctoral schools aanbod

Ook voor doctoraatstudenten is er een interessant aanbod van opleidingen dat kan gevolgd worden.