Onderwijsondersteuning

Onderwijs ondersteuning

Ondersteuning nodig?

DO! biedt ondersteuning voor lesgevers (zowel professoren als assistenten) om ondernemend handelen in jouw vak te integreren. We bieden jullie de nodige handvaten aan om hiermee zelf aan de slag te gaan.

DO! - ondersteuning

In jouw vak

We beschikken over heel wat materiaal en handvaten die je kan gebruiken om in jouw vak aan de slag te gaan met ondernemend handelen, ondernemingszin of ondernemerschap.

Voor meer vragen kan je altijd terecht bij DO!.

DO! - onderwijs

DO! komt langs in je les

Wij komen graag langs om DO! voor te stellen (al dan niet met student-ondernemer erbij) of om in de jury te zetelen. Zo kunnen we ondernemende projecten direct spotten!

Uitdagingen voor studenten

Laat je studenten werken aan een ondernemende uitdaging uit de lijst op Call For Challenges. Verschillende onderwerpen bieden voldoende vrijheid aan studenten om hun idee verder te zetten via een eigen onderneming. Bekijk zeker de uitdagingen van het Start For Future netwerk.

Start For Future traject

Via het Start For Future netwerk kunnen ondernemende studenten in contact komen met internationale experts, en worden ze verder begeleid om hun onderneming vorm te geven als het vak is afgelopen. 

Kennisclips via YouTube

Op ons YouTube kanaal vind je allerlei kennisclips die je kan gebruiken in het onderwijs. Er zijn zowel Engelstalige als Nederlandstalige clips, van Design Thinking tot Business Model Canvas en sales. 

Overzicht ondernemende tools

We ontwikkelden een uitgebreid overzicht van allerlei materiaal dat al beschikbaar is online. Je vindt er voorbeelden van competenties, volledig uitgewerkte cursussen, verschillende canvassen die kunnen gebruikt worden, …

Trainingen voor lesgevend personeel

Binnenkort op het programma

Trainingen voor personeel
11/10/21
Trainingen voor personeel
14/10/21
Trainingen voor personeel
8/11/21

In jouw opleiding

Wil je met je opleidingsteam werk maken van ondernemend handelen in je opleiding, dan ben je bij DO! aan het juiste adres! Via een training op maat bekijken we wat voor jullie context relevant is.