Expedition DO! 2022 sets sails

Expedition DO! 2022 vaart uit

We zijn trots om u de start va Expedition DO! 2022 voor te stellen. Deze wordt ondersteund door ComateUpkotLiantisBirdhouse en Belfius.

19 teams van talentvolle studenten en onderzoekers (waarvan er 3 uit het Start For Future-traject komen) zijn geselecteerd om aan boord te komen van dit unieke start-up programma van Universiteit Gent.

Na het Welkomst event was een intensief bootcampweekend het volgende in dit 7 maand durende traject. De geselecteerde teams zullen begeleiding krijgen en coaching door experten om hun businessidee omzetten in een schaalbaar model. Als kers op de taart krijgen de 3 winnaars geldprijzen die gaan tot 5000 euro.

Meer te weten komen over het Expedition DO! programma?

Dit zijn de 19 teams die strijden voor de overwinning:

Benieuwd om meer te weten te komen over Expedition DO!, de teams en hun business ideeën? Binnenkort meer daarover!

Een extra dankjewel aan alle partners die hieraan meewerken.