Marie Van den Broeck

Marie van den Broeck is een geëngageerde jonge vrouw die tijdens haar studies industrieel ingenieur de smaak van het ondernemerschap te pakken kreeg. Haar oma is de inspiratie van haar onderneming My Add On. Toen haar oma immers op krukken moest beginnen lopen, merkte Marie dat de krukken die nu op de markt zijn vaak pijn doen aan de handen en steeds vallen. My Add On pimpt krukken en rolstoelen om ze leuker en vooral handiger te maken. Op die manier zorgt Marie ervoor dat het leven van vele mensen een stuk makkelijker wordt en tovert ze opnieuw een stralende glimlach op het gelaat van haar oma.

Dit concept sloeg in als een bom en Marie kon tijdens haar studietijd met hulp van de coaches bij DO! haar droom verwezenlijken. Ze kreeg de ruimte om haar idee langzaam te doen groeien en zo is My Add On uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf. Hiervoor werd Marie in 2018 beloond met een nominatie voor de titel Unizo Student-Ondernemer van het jaar.

Marie blijft de lat echter steeds hoger voor zichzelf leggen. Zo schreef ze dit jaar het 10x10x10-plan uit voor haar onderneming. Dit houdt in dat ze tegen eind 2023 tien nieuwe producten wil lanceren in de zorgsector, in tien verschillende landen aanwezig wil zijn en dat ze daar een team van tien mensen voor nodig zal hebben. Aan ambitie geen gebrek bij Marie. Ze is daarnaast ook de creatieve duizendpoot die de banners van onze website ontwierp.

 

Opleiding: Industrieel ingenieur