Wat is het verschil tussen DO! en TechTransfer?

DO!

Kom dan zeker eens op coaching. Is je pril idee gebaseerd op je academisch onderzoek: schrijf je in voor het Research to Market-programma om dit verder te ontdekken. 

Ben je onderzoeker maar heeft je idee geen enkele link met je academisch onderzoek? Kom dan zeker eens langs voor een coachingsessie of schrijf je in voor een van onze events.

Is je (toekomstige) onderneming gebaseerd op je academisch onderzoek? Kom dan zeker eens langs voor een coachingsessie of schrijf je in voor het programma Research to Market of een van onze events

TechTransfer

TechTransfer is de centrale dienst voor commerciële toepassingen die zijn gebaseerd op academisch onderzoek. Ga dus zeker langs wanneer je idee concrete vormen aanneemt. Op die manier kan je eventueel toetreden tot de Venture Track en bekijk je met hen de beste valorisatiestrategie.

Binnen de IOF– en IDC-netwerken zijn er verschillende thematische clusters dus neem een kijkje bij welke UGent-business developer jij terecht kan.

TechTransfer somt de mogelijke financieringsmogelijkheden graag voor je op. Ga zeker ook eens langs om de opties verder te bekijken.