Pitch Night 3 Start@K

30/05/23
18:30
Hangar K

In Kortrijk zitten veel studenten boordevol zotte ideeën. Met Start@K willen we dat talent ondersteunen om met die ideeën aan de slag te gaan.

Zit je met een idee? Wil je je project opstarten en kan je wat ondersteuning gebruiken? Neem dan deel aan de Pitch Night van Start@K.

Het gaat in de Pitch Nights niet om een klassieke pitch, maar om een moment waarop je jezelf kan voorstellen en je concept presenteren. Is je idee nog niet helemaal klaar? Maak je geen zorgen, het belangrijkste is dat we zien waar je mee bezig bent en hoe je het voorstelt.

En zo leer je ook meteen van de andere pitchers. Sowieso verwijzen we je door naar iemand die je verder kan helpen en bezorgen we uitgebreide feedback. Er zijn dus nooit verliezers.

Twijfel niet langer en schrijf je nu in. Stel jezelf (je team) en je idee voor.

We starten om 18:30u stipt.

OPGELET: onze Pitch Night is bedoeld voor studenten die de ambitie hebben om met dat idee aan de slag te gaan. Voor schoolprojecten raden we je aan je docenten aan te spreken. Heb je toch hulp nodig voor je schoolproject buiten de schoolomgeving of wil je aftoetsen met andere professionals? Dan nodigen we je graag uit op een ander moment en helpen we je uiteraard graag verder.

Praktisch:

  • Elke deelnemer/elk team krijgt 4 minuten de tijd om zijn/haar idee voor te stellen, daarna volgt er een Q&A van 5 minuten met de jury.
  • Een presentatie met slides is toegestaan, maar niet noodzakelijk.
  • Er zal vooral geoordeeld worden over het idee en de plannen, niet over de beste pitch.

Na alle pitches trekt de jury zich even terug voor een interne feedbackronde. Er wordt individuele feedback voorzien per pitch zodat jullie hier waardevolle info uit meekrijgen. Blijf hier even hangen, want we organiseren een netwerkmoment tijdens het jury-overleg.


Maak kennis met eerdere pitchers en enthousiaste Start@K’ers.

Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met elise@hangark.be . Wacht niet te lang met je inschrijving want het aantal pitches is beperkt. Inschrijven kan per team of alleen. Schrijf steeds alle leden van je team in die aanwezig zullen zijn tijdens de Pitch Night.

Ben je nog niet klaar om je eigen idee voor te stellen maar wil je graag mee volgen en leren van de pitchers? Dan kan je je registreren als bezoeker.

Tot snel?

Deel dit event op: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer events

Er zijn geen events gevonden