Ondernemend handelen in je opleiding – Januari

11/01/22
The Foundry, Jozef Kluyskensstraat 31, 9000 Gent

De training is bedoeld voor opleidingen die de competentie ondernemend handelen meer willen integreren in hun programma en opleidingsbeleid. Aan de training kunnen drie opleidingen deelnemen. Per opleiding verwachten we twee tot vijf sleutelfiguren (OC-vertegenwoordigers, CKO-medewerkers, opleidingsondersteuners…) die zich allen inschrijven op de training.

Je krijgt inhoud en tools aangereikt om het proces rond ondernemend handelen in je eigen opleiding op te starten of verder vorm te geven. Je krijgt ook de kans om ervaringen uit te wisselen met andere opleidingen.

In de training komen deze vragen aan bod:

  • Wat verstaat de UGent onder ondernemend handelen? Wat betekent dat voor (het beleid van) je opleiding? Waar wil je op inzetten
  • Hoe pakken andere opleidingen ondernemend handelen aan? Welke goede praktijkvoorbeelden kunnen je opleiding inspireren?
  • Hoe begin je aan een actieplan ondernemend handelen voor je eigen opleiding?

Vooraf doorloop je een leerpad. Na de eerste sessie ga je aan de slag met een opdracht voor de eigen opleiding. Tijdens de tweede sessie bekijk je wat goed werkt, welke stappen je nog kan zetten en hoe je kan leren van andere opleidingen.

De eerste sessie vindt plaats op 11 januari van 9:00 – 13:00, de terugkomsessie op 1 februari van 9:00 tot 13:00, telkens in The Foundry.

Deel dit event op: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer events

Er zijn geen events gevonden